Heb je een account?

Wachtwoord vergeten?

Nog niet geregistreerd?


Veel gestelde vragen
1) Waarom heb je google-advertenties op de website?
Inmiddels heb ik al meerdere websites online staan en het hebben van een domeinnaam en hosten van een website kost geld. Om deze kosten enigszins te dekken, heb ik enkele advertenties op mijn websites staan. Uiteraard mag een hobby iets kosten maar als ik het niet meer zou kunnen betalen, zou ik het heel zonde vinden als ik één of meerdere websites offline zou moeten halen.
 
2) Waarom heb je geen optie om bijv. foto-albums aan te maken?
Voor het uploaden van foto's heb je bandbreedte nodig en bandbreedte kost geld. Als ik die optie zou toevoegen, zou het dataverkeer waarschijnlijk enorm toenemen en dat zou me teveel kosten. Wellicht als de inkomsten van bovenstaande banner zodanig hoog zijn, kan ik er altijd nog over nadenken maar op dit moment is het geen optie.
 
3) Waarom heb je een Like-knop van FB onderaan de website?
De meeste mensen hebben een FB-account en door de website te 'liken', trek ik wellicht weer meer bezoekers naar mijnkring.nl. Het is niet mijn bedoeling de nieuwe Hyves of concurrent van FB te worden maar ik zou het (vanzelfsprekend) wel leuk vinden als de website veel bezoekers trekt. Tien gebruikers is echter ook leuk!